top of page

Cursussen 2023/2024
ruimte voor experimenteren, ontdekken en jezelf zijn

Beste Geïnteresseerde,

Vanwege de grote belangstelling zitten alle cursussen op dit moment vol. Ook de wachtlijst is op dit moment zodanig lang  dat deze voorlopig dicht gaat. Door het open karakter van de lessen is het niet mogelijk om een indicatie te geven over de duur hiervan.

Houd de website in de gaten voor nieuwe mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Guusje

IMG_20190128_213921738 (1).jpg

keramiekLAB

Pottenbakken, gipsmallen maken en decoratietechnieken voor volwassen

Leer de techniek van het draaien, gipsmallen maken en verschillende decoratietechnieken. Je krijgt de technieken onder de knie en leert ze toepassen in je eigen ontwerpen. Het keramiekLAB biedt professionaliteit, gezelligheid en vrije ruimte om je ideeën te ontwikkelen. Je wordt op maat begeleid.

Beginner

Geen ervaring met klei, keramiek en/of pottenbakken. Geen probleem! In de eerste 5 lessen leer je de beginselen van het pottenbakken en doorloop je het gehele keramiekproces. Na de eerste momenten van verwondering en frustratie kan je beginnen aan je eerste echte project. Kies een ontwerp en focus je daarop om het pottenbakken nog beter in je vingers te krijgen. 

Gevorderde

Al meer ervaring met klei, keramiek en glazuur, dan is het atelier een plek vol inspiratie en nieuwe mogelijkheden voor verschillende nieuwe technieken. Haal inspiratie uit de 6 verschillende thema's of verfijn je eigen ontwerp onder professionele begeleiding. 

 

In het atelier is er voldoende ruimte voor je eigen creativiteit.

 

IMG_20211106_115344230 (1).jpg

Proefles

Een proefles kost €30,00

Tijdens de proefles maak je kennis met het atelier en het keramiekproces. Besluit je na de proefles om een strippenkaart te kopen dan ontvang je €33,00 korting op je eerste betaling.

Strippenkaarten

5-strippenkaart 

€ 155,00

10-strippenkaart

€ 300,00

 

Inclusief materialen en thee/koffie

Zelf meebrengen oude handdoek.

Cursusmomenten

maandag     19.00-22.00 uur 

donderdag  19.00-22.00 uur

vrijdag            9.30-12.30 uur 

vrijdag          13.30-16.30 uur 

zaterdag        9.30-12.30 uur 

Wekelijks (m.u.v. vakanties)

IMG_20220223_153944503.jpg

keramiekLAB Voorwaarden

 • Keuze uit een 5 of 10 strippenkaart. Elke strip staat voor één les van 3 uur

 • Een strippenkaart dient voorafgaand aan de cursus betaald te worden o.v.v. factuurnummer binnen 14 dagen.

 • Een strippenkaart is 6 maanden na de eerste les geldig en kan indien nodig in overleg verlengd worden met een eventuele vakantieperiode van het atelier.

 • Restitutie bij een strippenkaart is niet mogelijk.

 • Een strippenkaart is persoonsgebonden.

 • Een plek tijdens de gewenste cursusdag kan gereserveerd worden door middel van intekenen op de lijst of contact opnemen via WhatsApp. Je reservering is pas definitief als je een bevestiging ontvangen hebt.

 • Als je een les toch niet kan bijwonen, ontvang ik graag 12 uur van tevoren een berichtje. Voor afmeldingen na 12 uur voor aanvang van de cursus zal een volledige strip in rekening worden gebracht.

 • Bij deelname vanaf twee cursisten gaat de les door. Anders vindt 12 uur voor aanvangstijd annulering plaats.

 • Als je 2 weken zonder gegronde reden niks laat weten wordt je plek ingevuld door een nieuwe cursist.

 • Een strippenkaart wordt zonder tegenbericht verlengd. Tijdig opzeggen kan bij minimaal twee openstaande strippen wordt op prijs gesteld zodat er een nieuwe cursist gezocht kan worden.

 • Deelname aan de cursus geschiedt geheel voor eigen rekening en risico. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar eigendommen.

 • Draag tijdens de cursus kleren die vies mogen worden, dichte schoenen en laat dierbare sieraden zoveel mogelijk thuis.

 • Met respect omgaan met aanwezige apparaten en gereedschappen. Deze graag schoon achterlaten.

 • Adviezen worden naar beste inzicht en vermogen gegeven. made by: GUUZ neemt geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die als gevolg van het gegeven advies optreden.

bottom of page